AMASYA / SULUOVA - Cumhuriyet Ortaokulu

eTwinnnig

Okulumuzda gerçekleştirilen eTwinnig çalışmaları

Eyl

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.Okulumuz Matematik Öğretmeni Aybige ARABACI'nın yürüttü proje " my math world ın web 2.0 " ile Avrupa kalite etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve projeye katkı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.Okulumuz Türkçe Öğretmeni Meral EYİOĞLU'nun yürüttü proje " cocuklar için okuyoruz" ile Avrupa kalite etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve projeye katkı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Meral Eyioglu rehberliginde yapilan Çocuklar icin okuyoruz etwinning projesi kapsaminda ogrencilerimiz Hatice TARKAN DOĞANAY ile soylesi yapacaklardir.

Ekm

e Twinnig projemizin tanıtım videosu.

Ekm

Pandemi döneminde eğitimdeki değişimleri eğitim teknolojilerinin önemini ve ne kadar gerekli olduğunu daha fark edilir kıldı .

Bu teknolojilerden biri olan Web 2.0 araçlarının avantajları sayesinde matematik dersine olan ön yargı kırılabilir.

Projemizin amacı , uzaktan eğitim sürecini destekleyecek Web 2.0 araçlarını matematiik dersine entegre ederek öğretmen ve öğrencilerin kullanımını yaygınlaştırmak .

Kas

İçindeki İyiliği Keşfet projesinde yer alan tüm okullarla ortaklaşa iyilik resmi oluşturuyoruz . İzmir-Tire Şehit Mehmet ORUÇ Ortaokulu öğrencilerinin yolladığı iyilik resmini tamamlamak için çalışmalara başladık ve tamamladık. Konya-Kulu YeşilYURT Ortaokulu öğrencilerine yollamak için resmimiz hazır .

Ekm

Okulumuz matematik öğretmeni Aybige ARABACI hanımefendi koordinatörlüğünde gerçekleştirmiş olduğumuz eTwinnig projemiz kabul edilmiştir.