AMASYA / SULUOVA - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı 23 Nisan gününü, çocuklarımıza "bayram" olarak hediye etmesi, istiklal ve istikbal mücadelemizin ruhunu bundan evvel geleceğe diri bir şekilde taşıdığı gibi, bundan sonra da taşımaya devam edecektir. Okulumuzda gerçekleşen 23 Nisan programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

02-03 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Tubitak Bilim Fuarına katılımınız bizleri memnun edecektir.

Nis

Okulumuz Tubitak  Bilim Fuarı kapsamında 7/A sınıfı öğrencilerimizle Amasya Camileri  Amasya Müzesi, Amasya Minyatür Müzesi , Bimarhane , Amasya Hazeranlar konağı ve Turistik yerler gezisi yapıldı.

Mrt

Ortaokul kros takımımız bireyselde İki il birinciliği kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Mrt

Amasya Emniyet Müdürlüğü  Siber Suçlar Biriminde görevli polis memuru Halil İbrahim Çelik,  online olarak öğrenci ve velilerimize internet güvenliği, internette zorbalığna maruz kalma ve suça maruz kaldığımızda başvurulacak birimler hakkında bilgi verdi.

Ekm

Meslekleri tanıyorum etkinlikleri kapsamında okulöncesi öğrencilerimizle birlikte Suluova  Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Katkılarından dolayı Suluova  Belediyesi’ne teşekkür ederiz.